Ajanvaraus

Saivatko kuvat haaveilemaan omasta sessiosta? Lähtikö mielikuvitus laukalle? Onpa fantasiasi mikä tahansa, kuulen siitä mielelläni lisää ja toteutan sen yhdessä Sinun kanssasi.

Kun haluat varata ajan sessioon, lähetä sähköpostia vilmavallaton@hotmail.com tai soita 045 783387 51. Huomaathan, että vastaan vain näkyvistä numeroista tuleviin soittoihin torstaisin ja sopimuksen mukaan.

Kerro lyhyesti millaisesta sessiosta olet kiinnostunut. Vastausviestissä saat minulta lomakkeen, jossa käydään läpi session sisältöön ja turvallisuuteen liittyviä seikkoja.

Sessioajan varaamme Sinulle lomakkeen täyttämisen jälkeen. Saat muistutuksen sessiosta ja saapumisohjeet sähköpostiisi muutamaa päivää ennen varattua aikaa.

Asiakkaiden kokemuksia

Nautit selvästi tekemisistäsi ja olit koko ajan täysillä mukana sekä läsnä. Se oli mahtavaa. Kiitos vielä kerran, sain sessiosta enemmän mitä osasin toivoa.”

Sulla on kivan jämäkät otteet ja selkeästi taitoa. Olet todella heposti lähestyttävä ja mukava. Mun ensikertalaisen jännitys hävisi nopeasti ja uskalsin rentoutua sekä nautiskella.”

“Kiitos eilisestä. Olipa jälleen avartavaa ja koskettavaa, monin tavoin. En kyllä pystyny sisäistämään läheskään kaikkea ihanuutta.”